Vehbi Koç Vakfı – Koç Topluluğu Çalışan Çocukları İçin Burs Tahsisi 2020-2021

Eylül 15, 2020

Değerli Koç Üniversiteliler,

Vehbi Koç Vakfı, Koç Topluluğu çalışanlarının Meslek Lisesi ve Üniversite’de okuyan çocuklarının eğitimlerine destek olmak amacı ile burs tahsis etmektedir. Burs başvuru koşullarına, başvuru için gerekli olan evrak listesine ve online başvuru aşamasının detaylarına aşağıda belirtilen linkler aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

2020-2021 dönemi burs başvuruları, bu sene de online olarak yapılmaktadır. Vakıf web sitesi üzerinden online başvuru yapılması için son tarihin 15 Ekim 2020 olduğunu, ancak başvurusu sonrasında İnsan Kaynakları Direktörlüğü’nden Melis Gürdal’a teslim edilmesi gereken evraklar için teslim tarihinin 16 Ekim 2020 olduğunu bildirmek isteriz.

Not:

• Portaldan burs başvuru yapacak öğrencilerin mutlaka kendilerine ait, aktif bir mail adresi kullanmaları gerekmektedir.
  • Başvuruların sonuçları Aralık ayında açıklanacaktır.

ONLINE_BASVURU_SURECI

BASVURU_EVRAKLARI

BASVURU_KOSULLARI

Soruları olan çalışanlarımız HR Trackit sistemi üzerinden taleplerini iletebilirler.