Hatırlatma: KU-IS CID Direktörü Prof. Dr. Önder Ergönül ile Pandeminin Seyri

Mayıs 4, 2021

Değerli Koç Üniversiteliler,

Bir yılı aşkın bir süredir içinde bulunduğumuz COVID-19 pandemisinden bu kadar çok sayıda insanın etkilenmesini, hatta günlük yaşantımızın tamamen değişmesini belki de hiç düşünmemiştik.   Bu sürede hepimiz pek çok yeni duruma alışmaya çalışırken, pandemi ile ilgili bilgileri de yakından takip ettik. Normalleşme çalışmaları sonrası vaka artışları ile odağımızın değiştiği bu günlerde en doğru bilgileri tekrar hatırlamanın, bundan sonraki gelişmeleri de yine aynı şekilde uzmanından dinlemenin çok önemli olacağını düşünüyoruz.

Bu kapsamda, Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Koç Üniversitesi İş Bankası Enfeksiyon Hastalıkları Araştırma Merkezi (KUISCID) Direktörümüz Prof. Dr. Önder Ergönül ile bir webinar serisi yapmayı planladık.   4 Mayıs tarihinde ilki gerçekleşecek webinarda aşılama çalışmaları, pandeminin seyri, kendimizin ve ailelerimizin sağlığını korumaya yönelik en güncel bilgiler yer alacak ve aklınızdaki soruları sorabileceksiniz.

Katılım için göstereceğiniz hassasiyete şimdiden teşekkür ederiz.

Detaylı bilgi aşağıda yer almaktadır.

Tarih: 04.05.2021

Saat: 12.30-13.30

Join Zoom Meeting: https://kocun.zoom.us/s/96744758468

Meeting ID: 967 4475 8468

Password: 685264

Simultane çeviri yapılacaktır. *Sormak istediğiniz soruları toplantı öncesi isg@ku.edu.tr adresine de iletebilirsiniz.